onsdag 23 november 2011

England

Vi hade en underbar resa över norra Europa till England med gamla husvagnen. Posh har ju rest med husvagn sedan hon var liten och båda hundarna verkar att trivas. Aldrig några problem när vi kör. Hundarna är lugna och vi rastar dem ofta. Både i Tyskland och England finns det mycket hundar på campingplatserna och i England är det alltid möjligt att hitta ställen där hundarna kan vara lösa så att de får springa av sig. I Tyskland har vi en speciell restaurang som vi brukar besöka och om det regnar så får man flytta in i ett speciellt rum på restaurangen med sina hundar. Kunde inte vara bättre. Jag tror att våra hundar har lika roligt som vi för det händer nästan alltid någonting. På filmerna besöker vi några vänner i Suffolk. Hundarna fick mycket uppmärksamhet. Tyvärr håller jag kameran lite snett.







Vi besökte en stor steam fair marknad och båda hundarna fick träffa många andra vovvar. Posh var cool och hon skötte sig alldeles utmärkt när främmande hundar kom fram till henne eller när hon fick en klapp av en hundälskande person.


Posh och Rossie

Posh och Rossie badar i slutet av augusti i Plön som ligger i norra tyskland. Vi var på väg till England i husvagnen.


tisdag 1 november 2011

Posh fyller 4 år idag.


Grattis lilla Posh som blir 4 år idag. Fotot är taget av en fotograf när Posh sprang i hoppklass 1 i Åhus och fick en pinne. På denna bild hoppar hon över sista hindret med noll fel.