fredag 19 augusti 2011

Vera

Vera springer agilitycup 4:a med 0 fel. Vilken duktig hund Vera är. Matte kan vara riktigt stolt över henne det var inte många hundar som nollade sig i detta lopp.
Sista cuptävlingen

I går var det sista cuptävlingen en agility bana. Posh tog alla kontaktfält men hon hoppade över ett extra hinder annars gick det så bra och jag är så nöjd med henne för vi har inte lyckats så bra på agility banorna tidigare det har faktiskt varit rena rama cirkusen då hon har hoppat över nästan alla kontaktfält. Eftersom man inte kan bli diskad så kom vi på 7:e plats i detta lopp och på 9:plats av 49 startade på totalt large.

Loppet i går.
söndag 14 augusti 2011

Hoppklass 1 Älmhult

Agilitybanan var en katastrof. Jag hade i princip ingen koll på Posh som for hit och dit. Det var ganska jobbigt och jag kände mig minst sagt nedstämd efter det loppet. Tänkte att jag nog skall sluta med att tävla då det inte verkar gå så bra. Hoppklassen gick däremot bättre. Vi fick 5 fel och det kändes som om Posh och jag hade ett bra samarbete. Av 44 ekipage kom vi på plats 8 så jag är riktigt nöjd och tycker att Posh var så duktig och självständig på banan. Posh och jag har tränat hopp mycket mer än agility så det kanske beror på att jag är mer osäker i agilityklassen som det inte går så bra.

Hoppklass 1 Älmhult


torsdag 11 augusti 2011

Agility cup 3

Idag var det agility cup 3 och det gick si så där. Posh halkade och snubblade på det våta gräset och for ut ur slalomet och sedan missade vi ett hinder. Men jag är nöjd hon gjorde ingen runda eller började nosa i gräset utan gjorde bra ifrån sig det är mer än vad man kan säga om mattes handling som inte är den bästa otroligt egentligen att Posh följer mig så bra. Jag tyckte så synd om henne när hon snubblade i slalomet.