lördag 28 maj 2011

Skadat ligament och fyrklubbstävling i Hanaskog
Posh har skadat sig i nacken. I ligamentet som håller upp huvudet har det blivit en inflammation. Ingen agility på ett bra tag men hon verkar att må bra. Hur det hände såg jag aldrig. Agililty kursen hade avslutning ovh vi hade sprungit på en bana två gånger och det gick bra. Sedan skulle vi springa en klass ett bana på tid men se då ville hon inte. Det var som att springa med en hund i ultrarapid så jag förstod genast att någonting var fel men inte vad. Vi åkte hem. Senare under natten (hon sov i vår säng) skulle jag flytta henne lite och då skrek hon till. Jag förstod då att det måste vara någonting med nacken eller ryggen. Nästa dag bar det iväg till veterinären och hon undersöktes och röntgades. Vi får gå på hennes vanliga promenader och hon skall gå i sin egen takt vilket hon ju gör eftersom hon alltid är lös. Det känns lite tråkigt då Posh och jag har börjat få ett riktigt bra samarbete på agilityplan.Hanaskog fyrklubbstävling
Det var en helt underbar dag och vi tog husvagnen med oss till Hanaskog för att tävla lite agility det ingår liksom i agilitykursen vi går på. Det är en sådan trevlig stämning på agility tävlingar. Först sprang vi en klass 2 agility bana. Det var första gången vi tävlade en agility bana. Efter ungefär halva banan hittade Posh någonting intressant i gräset och jag hade så svårt att få henne tillbaka hon bara inte lyssnade på mig. Fy så pinsamt. Där sprang jag och kallade på henne och hon bara fortsatte med nosen i backen utan att bry sig om mig. Så småningom fortsatte vi banan men vi hade blivit diskade och det blev vi redan innan hon började nosa för hon hoppade inte igenom däcket utan vid sidan om och det såg inte jag tyvärr. Sedan sprang vi en lätt hopp klass 1 bana och där gick det bättre. Vi kom tvåa och jag tycker att Posh hade bra tid 29 sekunder och det viktiga var att jag hann faktiskt hyfsat med på långsträckorna.


måndag 2 maj 2011

På Knutstorp med hundarna och husse. Klicka på bilderna för att göra dem större.
Posh poserar så fint.Vi har fint sällskap.....

Gulligt ekipage och........... snabba bilar

Vi for till Knutstorp och tittade på historisk racing. Det var danskarna som hyrde banan och både husvagn och hundarna var med. Jag fick en orange väst och sedan kunde jag springa omkring och fota överallt. Posh skötte sig utmärkt. Hon sitter så snällt när jag tar bilder så det är inte svårt att ha med henne.