tisdag 24 augusti 2010

Klubbtävling Nybörjarklass


Taggad pudelPosh och jag har tävlat i Hässleholm. Det var en klubbtävling och vi tävlade i nybörjarklassen. Vi fick 15 fel. Posh gick inte in rätt i slalomet en gång och sedan har hon svårt för att gå in i säcken men fy skam den som ger sig vid tredje försöket sprang hon igenom. Vi kom på tredje plats och fick en fin röd rosett. Men det var nervöst när man vet att alla sitter och tittar och jag var nervös att Posh skulle tjuvstarta som hon gör ibland men det gjorde hon inte tack vare att jag tog det lite lugnt med henne..

lördag 14 augusti 2010

En ekorre i trädgården.

Idag såg vi en sådan söt liten ekorre i trädgården. Det var säkert en ung ekorre och den var så röd i färgen att det riktigt lyste om den. Posh och Rossie skulle nog väldigt gärna vilja jaga söta små ekorrar men matte sätter stopp där det är skillnad när det gäller att jaga katter från tomten.

lördag 7 augusti 2010

Backtävling Klicka på bilderna för att göra dem större

Idag har vi varit på backtävling, bil raceing handlar det om. Posh tyckte det var spännande men hon stördes inte av allt mullrande från bilarna nej hon knallade omkring och var helt oberörd av alla högljudda motorer som lät när bilarna dundrade förbi henne och det lät högt skall jag säga. Hon satt så snällt bredvid mig när jag fotade bilarna och tillslut tog jag några bilder på henne mitt i bilsmeten. Vi träffade på flera hundar också men Posh var inte speciellt intresserad. Några människor som ville klappa henne var däremot populära.