måndag 31 maj 2010

Mattes sötnos Rossie Klicka på bilderna för att göra dem större.Rossie

En helt vanlig dag... Klicka på bilderna för att göra dem större

Ytterligare en bild med flytvästen. En sådan snäll och stilig mannekäng Posh är
Posh poserar i sin nya flytväst. Snart dax att åka båt bara sommarvärmen kommer.
Posh har hittat en liten maskros i gräsmattan. Går den att äta......
Men snart somnar hon sött agility är ingenting för henne i jämförelse med att jaga harar över fältet. Vilket hon naturligtvis inte får göra.

Rossie tittar lite slött på när matte och Posh tränar agility.
....då vi tillbringat mycket tid i trädgården, promenerat på förmiddagen och tränat agility på eftermiddagen.

Klicka på bilderna för att göra dem större.


söndag 9 maj 2010

Posh skall ta det lugnt ett tag

Genom en liten olyckshändelse skadade Posh sina öronlappar igår. Vi åkte till djursjukhuset och Posh fick sövas ner och sys i sina öronlappar. Men nu är hon pigg igen men hon får inte skaka på sina öron då öronlappar enligt veterinären är svårläkta och de skall hållas i stillhet. Efter ett tips från syrran som är veterinär hittade jag en nylonstrumpa som passar alldeles utmärkt till att hålla öronen i styr. Nu får agility träningen ligga lågt några veckor. Jag tycker Posh ser ut som en liten skurtant från 50-talet. Gulligt eller hur.

måndag 3 maj 2010

Träning

I går den 2 maj tränade inte Posh och jag. Vi åkte till Hässleholm och tittade på klubbtävlingarna på Hässleholms hundungdom där Posh och jag är medlemmar. Det var en härligt solig dag men det blåste lite. Vi såg många duktiga hundar men jag vågade inte anmäla oss till nybörjare det får bli en annan gång. Vill bli mera säker innan. Idag har vi däremot tränat en alldeles ny bana är inte säker på att jag gör 100 % rätt och i kväll skall vi på agility kurs.


lördag 1 maj 2010

1 maj

Vi började 1 maj med att träna lite agility. Körde samma bana som jag filmade den 27 april men jag har lagt till några hinder och så körde jag lite olika kombinationer mot förra gången och hon följde mig faktiskt riktigt bra. Måste ju också passa på att be Kristian filma när han är hemma. Önskar att träningen gick lika bra på kursen som hemma men jag är nog lite nervös på kursen och då blir det säkert ett sämre resultat för Posh känner nog av det. Nu tränar vi i alla fall varje dag och det skall vi fortsätta med under hela sommaren. Hoppas vi kan börja vara med på någon klubbtävling i höst det vore kul. Men jag blir väl så nervös så jag sabbar allt på grund av det. Men någon gång måste man väl våga.