torsdag 30 april 2009

Mesparet

Här har vi lite tuffare tråd som kanske skall användas till att hålla ihop det hela. Tur att man inte är en fågel som måste gå igenom det här varje år.
Här kommer en hel samling.
Lite mer gammalt gräs

Här kommer lite extra mjukt bolster.
Här har det hamnat ett strå grönt gräs med men det spelar tydligen ingen roll.
Gammalt brunt gräs går tydligen också bra.
Lite mjukt för äggen att ligga på.

Blåmesparet som bosatt sig i en utav äppelträden jobbar på varje dag med att bygga sitt bo. Posh och jag brukar sitta under just det trädet och fota lite bilder när mesparet ihärdigt flyger iväg och kommer tillbaka med lite nytt bo bygge i näbben. Det är nästan alltid lite olika saker de bär med sig.

Klicka på bilderna för att göra dem större

tisdag 28 april 2009

Husse tränar agility med Posh

Posh äter fortfarande inte bra. Var hos veterinären i går och det ser fortfarande ut som om hon har ont i halsen. Hon skall nu äta penicillin kuren färdigt och sedan skall vi ta ställning till hur vi skall göra. Om tonsillarna skall bort eller inte. Hon uppför sig väldigt konstigt. Ibland kan hon äta på morgonen eller så äter hon på kvällen, ibland äter hon ingenting. Ibland är levergodis det bästa som finns nästa minut rynkar hon nosen åt det och vill inte ha. Vi skall mer eller mindre leva som vanligt och hon får gå vår 5 km promenad och leka i trädgården. Träna lite agility men där sall vi ändå ta det lite lugnt. Husse följde med Posh till häften av slalomet sedan fixade hon det själv och hindret också och sedan snabbt tillbaka till husse och belöningen.

tisdag 21 april 2009

Posh fortfarande ont i halsen
Posh har ont i halsen och det verkar inte som om penicillinet fungerar. Nu skall hon äta färdigt den här kuren och sedan skall vi ta ställning till hur vi skall gå vidare om det inte har gått bort. Pigg är hon och vi kan gå på promenader och hon får leka i trädgården så det är skönt. Hon skuttar omkring och njuter av livet trots halsont.

måndag 20 april 2009

Sjungande sparv

En sjungande sparv fick jag en bild på titta på den lilla tungan som sticker ut, visst är den gullig.
Lite hundbilder blev det också förståss.

söndag 19 april 2009

Lite hästbilder från idag


Hoppas vi inte behöver ny medicin
Idag har Posh inte varit riktigt pigg på att äta, hoppas det inte börjar igen vad det nu är. Hon luktar lite illa ur munnen och har käkat lite gräs. Veterinären sa att man kan aldrig vara säker på vilket penicillin som är det rätta så vi får testa oss fram. Har varit med om det här med yorkarna när de fick ont i halsen, fick penicillin och blev bra i fyra dagar sedan kom det tillbaka och vi fick byta medicin.

lördag 18 april 2009

Telekonverter glappar

Nu skall jag skicka tillbaka telekonvertern eftersom det är glapp mellan den och objektivet så det fungerar inte bra. Men jag skall få en ny hoppas den kommer att sitta bättre. Posh har nu ätit i fyra dagar, hon äter fortfarande penicillin men verkar må mycket bättre. Hoppas det håller i sig. Det har varit en orolig tid när hon inte har mått bra ingenting jag skulle vilja gå igenom en gång till just nu.